Jeg har vært veldig fornøyd med slyngevugga til lille Emily. Hun sover lett i den og vi har brukt den siden hun kom hjem fra sykehuset, 1 dag gammel. Det er også praktisk at den kan henges i dørkarmen så vugga kan flyttes enkelt rundt etter hvor jeg/familien er i leiligheten. Jeg valgte et flott rosa stoff og har fått mange komplimenter for designet og stoffet fra venner og familie som har vært på besøk. Jeg kan anbefale slyngevugga på det varmeste og skulle ønske jeg hadde hatt den da mine to eldre barn var små.
Signe Tveit Hammond

Ofte så planlegger jeg å grine lenge, men så klarer jeg ikke å motstå slyngevuggas duvende opp-ned-bevegelse!
Filippa

Slyngevugge er et av de mest geniale kjøpene jeg gjorde til den lille. Hun sover godt i den da den vugger behagelig. Vi har den i stua og siden jeg kunne velge stoff selv, passer den godt inn til møblementet. Samtidig tar den ikke gulvplass, og siden vi har hund kan vi forlate den lille uten å være redd for at hunden skal komme bort til henne. Anbefales på det varmeste!
Solveig Risan

Slyngevuggen er perfekt for babyer som ikke liker å ligge rett på en hard madrass. Lett å ta med seg på tur sånn at Emma har kjente omgivelser når hun skal sove. Tar liten plass i bagasjen. Kan henges opp i alle dørkarmer. Du får fritid fra slitne armer. Hun får fred fra hunden og katten vi har. Hvis jeg er veldig sliten så roer hun seg fortere i slyngevuggen (hun kjenner at jeg er sliten). Vi vet aldri når Emma tar helt natt. Så plutselig har hun sovnet og sover mange timer. Da kan vi bare flytte slyngevuggen til soverommet uten at hun merker det. Emma liker den så godt at hun av og til bare ligger der lenge uten at hun vil opp. Vi har festet en leke på pinnen. Hvis Emma beveger seg til å våkne, så dysser slyngevuggen henne i søvn igjen. Når vi er langt vekke fra hjemmet, og Emma har hatt en veldig lang dag og er veldig sliten, så roer hun seg fort når hun kommer i slyngevuggen.

 

 Da vi kjøpte slyngevuggen fra Camilla tenkte vi at den var kjempefin og ville bli fin for Emma å sove i på dagen. Nå vet vi at den er så mye mer. Vi har den med oss overalt. Det var en gang jeg ikke hadde den med meg til Haugesund. Det angret jeg bittert på. Jeg sov ikke den helgen for å si det sånn. Hvis ingenting fungerer så kan jeg stole på at slyngevuggen ordner det.

 

Emma sover så godt i den at vi har kjøpt en ny krok til å ha på soverommet. Det finnes også en krok som kan henges i alle dørkarmer uten at den lager merker. Den bruker vi når vi tar den med på reise. Slyngevuggen har erstattet flere barnesenger som vi kjøpte til Emma.

 

Omtrent daglig snakker vi om hvor glad vi er for at vi kjøpte slyngevuggen. Den er høyest på listen over ting vi ikke kunne klart oss uten når vi fikk Emma. Jeg har tenkt mange ganger på hvor slitsomt det må ha vært med baby før i tiden. Hvordan klarte de seg uten slyngevuggen? Den er verdt alle pengene. Jeg har lært at du kan tåle veldig mye så lenge du har nok søvn. Slyngevuggen hjelper oss med søvnen sånn at resten blir lettere.

 

Camilla er fantastisk å handle hos og lager slyngevugger på rekordtid. Hun hjelper gjerne hvis du lurer på noe. Du får velge hvilke stoff du vil ha på din slyngevugge. Då får du en helt personlig slyngevugge. Jeg har tipset alle veninnene mine om å kjøpe slyngevugge av Camilla. Slyngevuggen og Camilla er FANTASTISK!
Linn Hennes

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle like slyngevuggen så godt. Jeg skal innrømme at jeg syns den var litt dyr først, men nå syns jeg den er verdt hver krone. Hadde jeg bare vist hvor mye den skulle hjelpe oss i hverdagen hadde jeg ikke tenkt på pengene, foreldre sin søvn blir dyrebar når vi akkurat har fått en liten livsglad krabat inn i livet vårt. Vi hengte den opp i en takrok rett ved siden av sofaen. Sånn at jeg ikke trengte å reise meg når hun holdt på å våkne. Da kunne jeg bare dysse henne tilbake til drømmeland.
Tore Hetland

Slyngevugga er utrolig behagelig! Tar bare noen minutter før Ole Lukkøye kommer på besøk!
Anne Claire

We were lucky to test the slyngevugge with our third baby, Lola. Lola was a tiny, healthy, lovely baby who weighted 2.5 kg at birth. She was, and still is, a very demanding baby, who requires constant care and attention. During her first months of life, she would not sleep, or relax for a moment in her baby cod alone. It seemed like only our arms would comfort her. It was a very welcome surprise to find out that the harmonic up and down movement of the slyngevugge made her relax and even fall asleep. Her two older brothers were also happy to see that her little sister was finally happy.
Eva Gonzalo

Jeg vil jo aller helst være i Mammas armer, men av og til så blir mamma sliten og da er slyngevugga mi den perfekte plass å ta seg en lur.
Kristian

Jeg har vært veldig fornøyd med slyngevugga. Min datter sover kjempegodt og det er også mulig å henge opp leker i den som hun kan kikke på når hun er våken. Siden vi har en hund i hus er det en trygg og god soveplass.
Linn Kristin Oulie

Slyngevugga er en skikkelig fin plass å roe seg ned. Det føles som å duve på havet en fin sommerdag.
Lola

Slyngvugga har vært helt fantastisk. Med en overtrøtt baby og to slitne mybakte foreldra har denne redda både kvelda og daga. Dette e definitivt en av de fineste og mest brukte gavan vi har fått. Skjer det at vi får en til, e det ingen tvil om at vi skal bruk den igjen. Lille trivdes i den fra første stund og det e med tungt hjerte at den e pakka bort.
Caroline Arntsen Demidov

Når vi har besøk så vil alle få meg til å smile. Når jeg aller helst vil sove så kan det være litt slitsomt. Da er det godt når mamma eller pappa legger meg i slyngevugga og jeg kan få litt fred.
Maria

Slyngevugga har eit stilig design og er ein utrulig god vugge. Det at eg enkelt kan henge den opp i dørkarmen, gjer at eg kan bruke den i heile huset, noko som gjer den veldig praktisk. Vugga har ein så behagelig gynging at vetle Lars nesten umiddelbart finne roen, og viss han ikkje faller i søvn, kan han ligge lenge og berre kosa seg. Dette er rett og slett ein anvendelig slyngevugge som eg trygt kan anbefale vidare.
Lene Tufta

We are super happy about our slyngevugge for our little one! We have been using it since our son was 2-3 weeks old and we are still using it now that he is 5 months. We have the tripod (“stativ”) which makes it easy and safe to be moved in different rooms: very practical! The spring makes a smooth rocking which helps our kid to fall asleep, he seems to like it very much  Also, in itself the object is very nice to have in our living room and we receive lots of compliments from friends visiting! Thanks a lot!
Anne-Laure & Paolo

Ikke alltid mamma eller pappa merker at jeg har våknet engang. Pleier ofte å bare ligge i slyngevugga og kose meg.
Linnea

Slyngvuggen er et fantastisk godt redskap for oss nybakte foreldre. Den omsluttet barnet og gir de den flytende bevegelsen som de kjenner fra magen. Vår lille Victoria slapper av i den og sovner veldig lett når hun ligger i den. Slyngevuggen er også flott å se på og er som et eget lite møbel i stuen vår. Et absolutt herlig og naturlig produkt.
Cassandra Lid Jacobsen

Sist vi var på ferie tok mamma med slyngevugga. Det ble mange nye fjes og inntrykk å ta innover seg. Da var det godt å få sove i et trygt og kjent miljø i slyngevugga.
Frida

Slyngevuggen er det beste kjøpet vi gjorde før Filippa ble født. Jeg er så utrolig fornøyd. Den passer perfekt inn i stuen vår, fordi jeg kunne velge akkurat det stoffet jeg ønsket. Det var i slyngevuggen hun sov best. Bare med litt forsiktig gynging sovnet hun fort igjen om hun våknet mellom to søvnsykluser. Den er helt perfekt å ha med seg på reise. Jeg hadde den alltid med. Den tar ikke stor plass i bilen og med en karmkrok kan vi henge den opp nesten hvor som helst. Filippa likte godt å bli lagt i den når vi var i besøk og det ble for mye folk rundt henne. Der kjente hun seg trygg og fant fort søvnen. Anbefaler slyngevuggen på det varmeste.
Maria Hetland

Det jeg elsker med slyngevuggen er hvor lett jeg kan vugge min lille elskling tilbake til drømmeland når han holder på å våkne fra en lur, og det med kun en finger. Den har også vært til stor hjelp i en periode med mye luft i magen. Super bonus er eget stoff valg, så den passer inn i interiøret og at den ikke tar opp gulvplass. Vinn vinn for mor og baby. Anbefales på det varmeste.
Stine Helgesen

Alle foreldre drømmer vel innerst inne om å få et lite sovedyr som sovner når som helst og hvor som helst. Men når du endelig får møte ditt lille mirakel for første gang, og innser at det ikke er tilfellet hos akkurat ditt lille nurk – hva gjør du egentlig da? For vår del innebar det mange timer med byssing, bæring og lite søvn for alle tre. Helt til vi kom over Camillas fantastiske slyngevugge. Babyen vår elsket den fra første stund, og sovner alltid i vuggen sin. Dette ble redningen for oss, som har en baby som ikke sovner av seg selv og som trenger litt stimuli for å finne søvnen. Nå har vi fått en baby som sovner når som helst og hvor som helst – i vuggen sin. Det geniale med vuggen er nemlig at du kan ta den med deg når du er på reisefot, og babyen kan sove i den hvor enn det måtte være. Anbefaler slyngevugger fra Camilla Målen design på det sterkeste. Vuggen funker som bare det, babyen elsker den og den er i tillegg nydelig å se på og blir lett en naturlig del av interiøret i hjemmet. Hva mer kan man ønske seg av en vugge?
Maria Gilje Strand