Jeg har lenge drømt om å få designet et babyteppe som kan brukes oppi slyngevuggene mine og nå har den drømmen endelig gått i oppfyllelse!! Mona Ellefsen fra Hekleguri Design har designet et helt nydelig babyteppe for meg som passer perfekt oppi en slyngevugge! Tusen takk til deg Mona for et fantastisk fint teppe!

Noen bruker dyne i slyngevugga men det kan bli litt klumpete. Derfor er et godt babyteppe i ull helt perfekt. Hva med å hekle et teppe i farger som matcher fargene i slyngevugga? Det kan bli helt utsøkt 🙂 Og hva er vel bedre enn å hekle teppet til den lille i magen mens man venter 🙂

 

Babyteppet har fått navnet Selje Sommernatt. Selje Sommernatt er den lille babydukka som prøveligger alle slyngevuggene som jeg lager. Selje Sommernatt har også en viktig rolle i universet Ranaheim. I Ranaheim er det Eik Stormvind som passer på henne.

Babyteppet hekles med Viking Merino Superfine, eller Drops Merino Ekstra Fine, på heklepinne nummer 4. Teppet kan hekles både som babyteppe (70 x 100 cm) og vognteppe (60 x 75 cm). Vognteppestørrelsen passer også fint til dukker og premature babyer.

Oppskrift til babyteppet kan kjøpes for kr 50,- Sjekk ut nederst på prislisten min.